ابلاغ تفاهم نامه اشتغال در بخش صنعت و تعاون استان یزد
سرپرست معاونت توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، از ابلاغ ۲ تفاهم نامه اشتغال و کار آفرینی در بخش صنعت و تعاون استان یزد خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مجید دهقانی زاده در دوازدهمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری در سال ۱۳۹۹ گفت: پیگیری و رصد برنامههای ذیل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه از وظایف کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری بشمار میرود که در این راستا براساس پیگیریهای انجام شده دو تفاهم نامه در خصوص برنامههای "توسعه اشتغال و کارآفرینی صنعت آب و فاضلاب" و "ایجاد اشتغال مولد در حوزه تعاون" اخیرا توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به استانها ابلاغ گردیده است.
وی گفت: اجرای برنامه ایجاد اشتغال مولد در حوزه تعاون در استان یزد در قالب سه بخش تکمیل طرحهای تعاونی نیمه تمام، توسعه طرحهای تعاونی موفق در حال بهره برداری و ظرفیت رسانی تعاونیهای موجود برای ۱۱۳ تعاونی با ظرفیت اشتغالزایی ۷۴۲ نفر در سطح استان و منابع ۲۵۹ میلیارد ریال پیش بینی شده است.
سرپرست معاونت توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان افزود: در برنامه صنعت آب و فاضلاب نیز ۶ طرح با اشتغالزایی ۴۸۷ نفر با منابع بخش خصوصی و دولتی در سطح استان پیش بینی شده است.
دهقانی زاده طرحهای این برنامه را شامل طرح پکیجهای ارتقای کیفی (آب شیرین کنهای مقیاس کوچک) طرح توسعه و ترویج استفاده از کاهندههای مصرف آب، طرح ایجاد بازار کسب و کار بهره برداری از سامانههای و تصفیه خانههای آب و فاضلاب، طرح بهره برداری از امور آب و فاضلاب روستایی، طرح آبرسانی با تانکر و طرح فعالیتهای کاهش آب بدون درآمد و هدررفت آب ذکر کرد.
سرپرست معاونت توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در ادامه وضعیت عملکردی برنامههای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه براساس آخرین گزارش منتشره توسط سازمان برنامه و بودجه را تشریح کرد.
دهقانی زاده گفت: استان یزد در حوزه بازآفرینی شهری ۴۸ میلیارد تومان در بخش بلاعوض سهم داشته است که ۱۳.۷ میلیارد تومان آن جذب شده و در بخش تسهیلات مسکن نیز ۳۳۲۵ مورد سهمیه داشته ایم که صرفا ۳۵ مورد به ارزش حدود ۱.۱ میلیارد تومان پراخت شده است.
وی همچنین اظهار داشت: در بخش کشاورزی استان دارای سهم ۳.۷ درصدی از منابع کشوری بودکه با پیگیریهای صورت گرفته، میزان جذب منابع استان به ۴.۹ درصد از منابع کشور ارتقاء یافت که عملکرد قابل تقدیری است.
وی گفت: در بخش صنعت، استان دارای عملکرد بسیار خوبی بوده است بطوریکه میزان سهم مصوب استان ۵.۱ درصد از منابع کشوری بوده که با تلاشهای صورت گرفته این میزان به ۶.۴ درصد کشور رسیده است.
سرپرست معاونت توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان افزود: در بخشهای کارورزی و معافیت بیمه کارفرمایی که ذیل برنامه سیاستهای فعال بازار کار قرار دارند، استان دارای سهم مصوب ۳.۲ درصدی در هرکدام از این دو برنامه میباشد که به ترتیب ۱.۷ و ۱.۴ درصد تحقق یافته است.
دهقانی گفت: بخش دانش بنیان نیز با توجه به اینکه بالاترین میزان تخصیص اعتبارات را داشته، تاکنون عملکرد موفقی گزارش نشده و از سهم ۲.۲ درصدی از کشور، عملکرد استان حدود ۱ درصد بوده است.
وی در پایان افزود: در حوزه میراث فرهنگی نیز استان دارای سهم ۵.۱ درصدی بوده است که تاکنون صرفا ۱.۴ درصد آن محقق شده است و مقرر شد اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، پیگیری لازم جهت انجام مکاتبه با وزارتخانه متبوع در راستای تفویض اختیار جذب تسهیلات حوزه گردشگری و پیگیریهای مرتبط به استان را مبذول نمایند.